Wij presenteren u met gepaste trots de Knaus Sport Silver Selection!

FRISSE UITSTRALING
Ook voor 2020 wordt de Knaus Sport uitgevoerd met een Silver Selection pakket. Dit houdt in dat het Sport model standaard zeer compleet is uitgevoerd. Wat als eerste opvalt zijn de zeer chique velgen die alle Knaus Sport Silver Selection modellen hebben. Deze velgen zijn speciaal voor Knaus vervaardigd en zijn in het midden voorzien van het Knaus logo. Wat verder opvalt is de nieuwe Cateye achterlichten, zeer sprekende achterlichten die deze Knaus meteen een unieke uitstraling geeft. De Knaus Sport Silver Selection is uitgevoerd met blauwe striping.

LUXE INTERIEUR
Ook aan de binnenkant is er genoeg te genieten aan deze caravan, de luxe uitstraling en sfeervolle verlichting vallen meteen op. Deze Silver Selection is standaard voorzien van een aantal nuttige maar ook luxe accessoires. Zo is deze caravan voorzien van een neuswiel met kogeldrukmeter en verzwaarde uitdraaisteunen. De caravan is voorzien van gladde beplating met moderne striping. Een rookmelder, hordeur, sfeerverlichting en TV-houder zijn slechts een greep uit het totale pakket wat zeer voordelig standaard bij deze Silver Selection hoort.

Bos caravan heeft alle gangbare modellen van de Knaus Sport Silver Selection staan.U bent van harte welkom om naar deze fraaie caravans te komen kijken.