Vanwege het coronavirus zien we dat veel vakanties helaas geen doorgang kunnen vinden. Onze vakanties waar we allemaal zo naar uit keken. Helaas merken wij nu ook dat klanten de onderhoudsbeurt aan de caravan uitstellen of annuleren.

Wij adviseren u om juist nu uw caravan voor onderhoud of reparatie te brengen. Nu is er nog voldoende ruimte in onze planning om uw caravan van onderhoud te voorzien of een reparatie te doen. Mochten vakanties weer toegestaan worden dan voorzien wij dat onze planning snel volloopt. Daarom biedt Bos caravan u nu gratis stalling aan, tot het begin van de Bouwvak in Zuid-Nederland, 25 juli 2020. Van deze gratis stalling kan alleen gebruik gemaakt worden in combinatie met een volledige BOVAG onderhoudsbeurt.

Als klein familiebedrijf op een groot perceel kunnen we de RIVM richtlijnen makkelijk nakomen. Daarbij staat uw caravan weer direct klaar voor gebruik zodra het weer veilig geacht wordt om op vakantie te gaan. Iets waar we waarschijnlijk allemaal behoefte aan zullen hebben na een intense periode in en om huis.

Om een plekje op de planning en stalling te reserveren kunt u ons bellen op telefoonnummer, 040-2015380.

* Stalling betreft een buitenstalling op ons veld
* Stalling geschiedt op eigen risico
* Op=op, als het veld vol is, dan kunnen we helaas geen stalling aanbieden