Matras op maat laten maken

Ervaar een goede nachtrust voor het optimale vakantiegevoel met een matras op maat

 

Caravan matras op maat

Niets vervelender dan een slechte nachtrust op vakantie. Slapeloze nachten kunnen een grote invloed hebben op het vakantiegevoel. Een juist matras voor een caravan is in de meeste gevallen lastig te vinden door de vele verschillende afmetingen. Een op maat gemaakt matras van Seminautic biedt in zo’n geval de uitkomst.

Ontdek het slaapplezier zelf en laat u adviseren over de mogelijkheden tijdens een afspraak met Seminautic.

Bos Caravan & Seminautic

Maak kennis met de op maat gemaakte matrassen van Seminautic bij Bos Caravan als officieel partner. Als specialist met meer dan 25 jaar ervaring helpen zij u graag verder in de verzorging van een op maat gemaakt matras voor een goede nachtrust.

Binnen één uur een caravanmatras op maat

Caravanmatras kopen Westerhoven

Een veel gehoorde opmerking over matrassen in caravans is dat deze niet lekker liggen. Kies daarom voor een op maat gemaakt matras van A-klasse schuimen en materialen. Seminautic stelt de matrassen samen en produceert deze in eigen atelier. Zo kunnen zij dit samenstellen op basis van uw lichaam en de ruimte in de caravan.

Over Seminautic

Seminautic is onderdeel van matrasatelier en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het op maat maken van matrassen. Bij Seminautic kunt u vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit. In de matrassen die zij maken, werken ze alleen met stoffen en schuimen van Duitse- en Nederlandse bodem.