Stalling

Bij Bos caravan kunt u ook terecht voor het stallen van uw caravan, camper of vouwwagen.

**** TIJDELIJK GEEN STALLING MOGELIJK ****

 

De voordelen van stalling bij Bos Caravan

  We zijn heel het jaar door 5 dagen per week geopend.

  Heel het jaar door brengen én ophalen, zo vaak u wilt.

  Onderhoud en reparatie in eigen beheer.

  Openingstijden:

  Van dinsdag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u30.
  Zaterdag van 9u00 tot 17u00.
  Buiten deze openingstijden ook op afspraak mogelijk.

  Brengen:

  U kunt uw caravan het hele jaar door komen brengen wanneer u het uitkomt. Het aanbieden van uw caravan voor de stalling kan zonder afspraak tijdens de openingstijden. Deze flexibiliteit biedt u de mogelijkheid de caravan naar de stalling te brengen wanneer u het uitkomt.

  Halen:

  Zoals aangegeven bieden wij ruime openingstijden. Voor het ophalen van de caravan zouden we het echter op prijs stellen als u dit tenminste 2 werkdagen van tevoren aan ons kenbaar maakt. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw caravan klaar staat wanneer u deze op komt halen.

  Naast stalling, kunt u ook terecht voor onderhoud aan uw caravan

  Onderhoud:

  Naast dat wij nu stallingsplaatsen aanbieden, zijn wij natuurlijk allereerst caravandealer, waar ook vakkundig onderhoud en reparatie aangeboden wordt. Dus mocht uw caravan tijdens uw vakantie schade opgelopen hebben, heeft u ongemakken geconstateerd of wilt u een vakkundige BOVAG-onderhoudsbeurt, dan kan dat gewoon bij ons. Alles onder één dak, wel zo handig.

  Tijdens de stallingsperiode kan er onderhoud worden uitgevoerd aan uw caravan. U hoeft dus niet de caravan bij de stalling te gaan halen, weg te brengen voor onderhoud en weer terug te brengen naar de stalling. Alles gebeurt hier, bij Bos Caravan, zonder dat u daar moeite voor hoeft te doen. En uw caravan is weer vakantie-klaar, als u ook weer toe bent aan vakantie!

  Prijs en contact

  Prijs:

  Wij bieden buitenstallingsplaatsen aan en overkapte stallingsplaatsen tegen vastgestelde prijzen:

  • De kosten voor buitenstalling voor een caravan bedragen € 225,- per jaar
  • De kosten voor buitenstalling voor een camper bedragen € 300,- per jaar
  • De kosten voor buitenstalling van een vouwwagen bedragen € 150,- per jaar
  • De kosten voor een overkapte stallingsplaats voor een caravan bedragen € 350,- per jaar
  • De kosten voor een overkapte stallingsplaats voor een camper bedragen € 450,- per jaar

  Contact:

  Mocht u geïnteresseerd zijn in een stallingsplaats bij Bos Caravan, te vinden aan de Braambos, nummer 26 te Westerhoven, dan kunt u contact met ons opnemen 040 – 20 -153 80 of stuur een e-mail o.v.v. Stalling naar info@boscaravan.nl, waarin u aangeeft of een buitenstalling of overkapte stalling wilt, voor welke caravan met welk formaat en vanaf wanneer u de caravan zou willen brengen. Vermeld daarbij uw naam en telefoonnummer en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Verkoop

  Ook zijn wij officieel KNAUS-dealer, waar de nieuwste modellen in onze showroom te bewonderen zijn. Mocht u uw huidige caravan willen inruilen, dan is dat uiteraard bespreekbaar. Ook als u klaar bent met caravannen, dan kunt u d.m.v. bemiddeling uw caravan bij ons in de verkoop zetten. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.